Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9:00 - 17:00
info@int2000.net
020 7342 860 *(puheluhinnat sivun pohjalla)

INT2000-webhotellipalvelut

INT2000-webhotellipalvelut on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle omaa webhotellitilaa haluavalle yritykselle ja yksityiselle henkilölle löytyisi sopivan hintainen ja kokoinen paketti.

Tutustu

Ultimate Parkki

Huippuedullinen tapa hankkia olemassa oleville sivustoille henkilökohtainen verkko-osoite. Helppo keino hankkia myös rinnakkaisia verkko-osoitteita nykyiselle INT2000-palvelulle.

Tutustu

Ultimate Micro

Ultimate Micro -palvelu on suunniteltu edullista kotisivutilaa etsiville. Se sopii peruskäyttäjälle, joka haluaa omat kotisivut ilman lisäominaisuuksia.

Tutustu

Ultimate Mini

Ultimate Mini -palvelu sopii peruskäyttäjälle, joka haluaa oman sähköpostin ja www-sivut ohjelmointiominaisuuksilla ja tietokannalla.

Tutustu

Ultimate Light

Ultimate Light -palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat ohjelmointiominaisuuksia, kotisivun tekoa helpottavia Open Source -ohjelmia tai mahdollisuuden rakentaa itse omat kotisivunsa.

Tutustu

Ultimate

Ultimate-palvelu sopii erityisesti yrityksille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat vakaata alustaa ja riittävästi kapasiteettia isoillekin käyttäjämäärille edulliseen hintaan.

Tutustu

Palvelu on suljettu palveluntarjoajan toimesta.

The web page you are trying to view has been taken down by hosting provider.